Foto

Gazdag pizza ( 40 cm )

Gazdag pizzánk nevében is benne van, hogy bőséges feltétekkel készül: bolognai ragu, Pick szalámi, kolbász, bacon, sonka, gomba és sajt...


Ebből készül: paradicsomos alap, bolognai ragu, pick szalámi, sonka, kolbász, sajt, gomba, bacon,


Vékony tésztával kéred? (ingyenes)

     

Kérsz plusz feltétet rá?

2 480 Ft

- +

Ha ezt rendeled, 149 pontot kapsz!



Még nem érkezett vélemény.

Te kóstoltad már? Ha igen, mondd el nekünk, hogy ízlett!



Hasonló termékek

Termék fotó
24 cm
Kolbászos pizza

A Kolbászos pizza erősebb fűszerezésű, hiszen a füstölt tarját, kolbászt és hagymát megszórjuk provanszi fűszerrel és végül sajttal...

1 150 Ft
Kosárba
Termék fotó
24 cm
Tenger Gyümölcse pizza

Tenger gyümölcse pizzánk neve is utal gazdag feltéteire, mint a tintahal, a kagyló, a polip, a rák és a hagyma...

1 290 Ft
Kosárba
Termék fotó
28 cm
Serrano Premium pizza

A Serrano pizza tésztáját paradicsomos alappal kenjük meg és serrano sonkával, paradicsommal, lilahagymával, mozzarella és parmezán sajttal készítjük el…

1 670 Ft
Kosárba
Termék fotó
40 cm
Margarita pizza

A Margarita pizzánk a hagyományostól eltérően készül:  a paradicsomos pizza alapjára sonka, olajbogyó, paprika és sajt kerül...

2 080 Ft
Kosárba

Ajánlhatunk desszertet?

Foto
Kakaós Palacsinta (3db)

3db Palacsinta kakaós töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...

480 Ft
Kosárba
Foto
Nutellás Palacsinta (3db)

3db Palacsinta nutellás töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...

480 Ft
Kosárba
Foto
Gesztenyepüré

A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...

480 Ft
Kosárba
Foto
Lekváros Palacsinta (3db)

3db Palacsinta lekváros töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...

480 Ft
Kosárba

Kövess minket Facebookon!






Éttermünk nyitvatartása:


Hétfő:
10:00 - 22:30
Kedd:
10:00 - 22:30
Szerda:
10:00 - 22:30
Csütörtök:
10:00 - 22:30
Péntek:
10:00 - 22:30
Szombat:
10:00 - 22:30
Vasárnap:
11:00 - 22:30



Belépés        Kosár

Kosár tartalma

Összesen: 0 Ft
Kosár megtekintése Tovább a megrendeléshez