Don Rafaelle pizzánkat a feltétek egyedi kombinációja teszi igazán különlegessé: paradicsomos pizza alap, sonka, pick szalámi, gomba, borsó, kukorica, valamint füstölt sajt.
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 6.
A Nico pizza tésztáját tejfölös alappal készítjük sonkával, Pick szalámival, baconnal, kolbásszal, fokhagymával és sajttal...
Allergének: 1. 7. 6.
Gombás pizzánk pizza tésztáját, paradicsomos pizza alappal kenjük meg. Ezután kerül rá a friss gomba és a sajt, majd samottos kemencében ropogósra sütjük...
Allergének: 1. 7.
Ubis pizzánkat azoknak ajánljuk, akik nem szeretik a paradicsomos alapot, hiszen ubis pizzánk tejfölös alappal készül, sonkával, baconnal, csemegeuborkával és sajttal megszórva...
Allergének: 1. 7. 12.
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
2db Gesztenyés-almás palacsintánk fahéjas öntettel igazi különlegesség. Aki egyszer megkóstolta, biztos azonnal beleszeret...
Allergének: 1,3,7,12
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12
3db Palacsinta kakaós töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12