Csirkemelles pizzánkat kímélőbb feltétei miatt mindenkinek ajánljuk, hiszen tejszínes csirkemell raguval, gombával és sajttal készül...
Allergének: 1. 7. 9.
Töltött pizzánkat sonkával, juhtúróval, kaporral, kukoricával és sajttal töltjük meg, mielőtt ropogósra sütnénk. Mindig ügyelünk arra, hogy töltött pizzánk jól átsülve érkezzen hozzád, hiszen a töltött pizza különleges sütési módszert igényel.
Allergének: 1. 7.
A Feta pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok sonkával, csemege pepperóni paprikával, feta sajttal és sajttal szórjuk meg bőségesen, mielőtt ropogósra sütnénk...
Allergének: 1. 7. 6.
Az Ínyenc pizzánk tésztáját tejfölös alappal kenjük meg, majd sonkával, brokkolival, főtt tojással, füstölt sajttal és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Allergének: 1. 7. 3.
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12
3db Palacsinta lekváros töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7
3db Palacsinta kakaós töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
Finom