A Janicsár pizza tésztáját tejfölös alappal kenjük meg és juhtúróval, gyroshússal, lilahagymával, paprikával, paradicsommal és sajttal készítjük el…
Allergének: 1. 7. 9.
Huszár pizzánk tejfölös alappal készül Pick szalámival, kolbásszal, paradicsommal, fokhagymával, füstölt sajttal...
Allergének: 1. 7.
Csirkemelles pizzánkat elkészítettük tejfölös alappal is, hogy akik a paradicsomos pizza alapot nem kedvelik, azok se maradjanak éhen...
Allergének: 1. 7. 9.
A József pizza BBQ alappal készül, tarjával, csemege szalámival, kígyóuborkával, lilahagymával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Allergének: 1. 7. 6.
3db Palacsinta mogyorókrémes töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
2db Gesztenyés-almás palacsintánk fahéjas öntettel igazi különlegesség. Aki egyszer megkóstolta, biztos azonnal beleszeret...
Allergének: 1,3,7,12