Magyaros pizzánk nem éppen kímélő étel, hiszen a pizza tésztát a pardicsomos pizza alap után gazdagon megszórjuk kolbásszal, baconnal, hagymával és sajttal...
Allergének: 1. 7.
2 szelet rántott karajt kolbásszal lilahagymával és füstölt sajttal megtöltünk.
Allergének: 1,3,7,9
TNT pizzánk nagyon ütős. Füstölt tarja, bacon, kolbász és ha mindez még nem lenne elég, ráadásnak bab, hagyma, chili, sajt...
Allergének: 1. 7.
Gazdag pizzánk nevében is benne van, hogy bőséges feltétekkel készül: bolognai ragu, Pick szalámi, kolbász, bacon, sonka, gomba és sajt...
Allergének: 1. 7. 6.
Magyaros pizzánk nem éppen kímélő étel, hiszen a pizza tésztát a pardicsomos pizza alap után gazdagon megszórjuk kolbásszal, baconnal, hagymával és sajttal...
Ez a pizza PETŐFI kedvence!
Magyaros pizzánk nem éppen kímélő étel, hiszen a pizza tésztát a pardicsomos pizza alap után gazdagon megszórjuk kolbásszal, baconnal, hagymával és sajttal...
Allergének: 1. 7.
A Csibész pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok kolbásszal, főtt tojással, paprikával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Allergének: 1. 7. 3.
A Nico pizza tésztáját tejfölös alappal készítjük sonkával, Pick szalámival, baconnal, kolbásszal, fokhagymával és sajttal...
Allergének: 1. 7. 6.
Gazdag pizzánk nevében is benne van, hogy bőséges feltétekkel készül: bolognai ragu, Pick szalámi, kolbász, bacon, sonka, gomba és sajt...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 6.
TNT pizzánk nagyon ütős. Füstölt tarja, bacon, kolbász és ha mindez még nem lenne elég, ráadásnak bab, hagyma, chili, sajt...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7.
Huszár pizzánk tejfölös alappal készül Pick szalámival, kolbásszal, paradicsommal, fokhagymával, füstölt sajttal...
Allergének: 1. 7.
tejfölös alap, fokhagyma, pirított cs..mell csíkok, gomba, kolbász, füstölt sajt
Allergének: 1. 7. 9.
TNT pizzánk nagyon ütős. Füstölt tarja, bacon, kolbász és ha mindez még nem lenne elég, ráadásnak bab, hagyma, chili, sajt...
Allergének: 1. 7.
Tejfölös mustáros alap, kolbász, bacon, juhtúró, TV-paprika , füstölt sajt
Allergének: 1. 7. 10.
A Nico pizza tésztáját tejfölös alappal készítjük sonkával, Pick szalámival, baconnal, kolbásszal, fokhagymával és sajttal...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 6.
A Csibész pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok kolbásszal, főtt tojással, paprikával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Allergének: 1. 7. 3.
A Kolbászos pizza erősebb fűszerezésű, hiszen a füstölt tarját, kolbászt és hagymát megszórjuk provanszi fűszerrel és végül sajttal...
Allergének: 1. 7.
Gazdag pizzánk nevében is benne van, hogy bőséges feltétekkel készül: bolognai ragu, Pick szalámi, kolbász, bacon, sonka, gomba és sajt...
Allergének: 1. 7. 6.
Az Após nyelve pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok kolbásszal, csemege pepperóni paprikával, hagymával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Allergének: 1. 7.
tejfölös alap, fokhagyma, pirított cs..mell csíkok, gomba, kolbász, füstölt sajt
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 9.
tejfölös mustáros alap, kolbász, bacon, pipi hús, virsli, lilahagyma, sajt
Allergének: 1. 7. 10. 9. 6.
Huszár pizzánk tejfölös alappal készül Pick szalámival, kolbásszal, paradicsommal, fokhagymával, füstölt sajttal...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7.
A Csibész pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok kolbásszal, főtt tojással, paprikával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 3.
Huszár pizzánk tejfölös alappal készül Pick szalámival, kolbásszal, paradicsommal, fokhagymával, füstölt sajttal...
Allergének: 1. 7.
Tejfölös alappal készülő pizzánkra sült csirkemellcsíkokat, kolbászt és csemege ubit teszünk paprika, lilahagyma és sajt kíséretében.
Allergének: 1. 7. 10. 6.
A Nico pizza tésztáját tejfölös alappal készítjük sonkával, Pick szalámival, baconnal, kolbásszal, fokhagymával és sajttal...
Allergének: 1. 7. 6.
Tejfölös mustáros alap, kolbász, bacon, juhtúró, TV-paprika , füstölt sajt
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 10.
tejfölös mustáros alap, kolbász, bacon, pipi hús, virsli, lilahagyma, sajt
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 10. 9. 6.
A Kolbászos pizza erősebb fűszerezésű, hiszen a füstölt tarját, kolbászt és hagymát megszórjuk provanszi fűszerrel és végül sajttal...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7.
tejfölös alap, fokhagyma, pirított cs..mell csíkok, gomba, kolbász, füstölt sajt
Allergének: 1. 7. 9.
A Kolbászos pizza erősebb fűszerezésű, hiszen a füstölt tarját, kolbászt és hagymát megszórjuk provanszi fűszerrel és végül sajttal...
Allergének: 1. 7.
Tejfölös mustáros alap, kolbász, bacon, juhtúró, TV-paprika , füstölt sajt
Allergének: 1. 7. 10.
Az Após nyelve pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok kolbásszal, csemege pepperóni paprikával, hagymával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Allergének: 1. 7.
Az Após nyelve pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok kolbásszal, csemege pepperóni paprikával, hagymával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7.
(mustáros tejfölös alap, kolbász, bacon, virsli, csemege uborka, sajt)
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 10. 6.
(mustáros tejfölös alap, kolbász, bacon, virsli, csemege uborka, sajt)
Allergének: 1. 7. 10. 6.
Tejfölös alappal készülő pizzánkra sült csirkemellcsíkokat, kolbászt és csemege ubit teszünk paprika, lilahagyma és sajt kíséretében.
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 10. 6.
Tejfölös alappal készülő pizzánkra sült csirkemellcsíkokat, kolbászt és csemege ubit teszünk paprika, lilahagyma és sajt kíséretében.
Allergének: 1. 7. 10. 6.
tejfölös mustáros alap, kolbász, bacon, pipi hús, virsli, lilahagyma, sajt
Allergének: 1. 7. 10. 9. 6.