Don Rafaelle pizzánkat a feltétek egyedi kombinációja teszi igazán különlegessé: paradicsomos pizza alap, sonka, pick szalámi, gomba, borsó, kukorica, valamint füstölt sajt.
Allergének: 1. 7. 6.
Gombás pizzánk pizza tésztáját, paradicsomos pizza alappal kenjük meg. Ezután kerül rá a friss gomba és a sajt, majd samottos kemencében ropogósra sütjük...
Allergének: 1. 7.
( Tejfölös mustáros alap, csemege szalámi, csirkemell-csík, sajt, jalapeno )
Ebből készül: Jégsaláta, paradicsom, retek, kockázott mozzarella, grillezett csirkemell.
Választható öntettel (1dl): zöld fűszeres joghurt öntet, tzatziki, fokhagymás ínyenc öntet
Allergének: 1,7,9
Vaníliás kadócunk igazi kedvenced lesz, ha egyszer megkóstolod. 2 db Mazsolás-túróval töltött palacsinta, ananásszal és vanília krémmel...
Allergének: 1,3,7,12
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
3db Palacsinta lekváros töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12