A Nico pizza tésztáját tejfölös alappal készítjük sonkával, Pick szalámival, baconnal, kolbásszal, fokhagymával és sajttal...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 6.
Az Após nyelve pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok kolbásszal, csemege pepperóni paprikával, hagymával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Allergének: 1. 7.
Gondoltunk azokra is, akik nem rajonganak a paradicsomos alapért, ezért elkészítettük nekik a tejfölös alapú tonhalas pizzánkat...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 4.
A Kertész pizza tésztáját tejföllel kenjük meg, majd füstölt tarját rakunk rá brokkolival és fokhagymával fűszerezve. Tetejére sajt kerül...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7.
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
3db Palacsinta lekváros töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7