Csirkemájrizottónkat májjal, gombával és zöldborsóval, frissen készítjük el, majd bőségesen megszórjuk sajttal...
Allergének: 1,9
A József pizza BBQ alappal készül, tarjával, csemege szalámival, kígyóuborkával, lilahagymával és sajttal szórjuk meg, mielőtt ropogósra sütnénk...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 6.
(paradicsomos alap, gasztro paprikás szalámi, Tv-paprika, csemege uborka, sajt )
Allergének: 1. 7. 12.
Pikáns pizzánk igazi ízélményt nyújt mindenkinek. A pizza tésztát gazdagon megkenjük tejföllel, kapros juhtúróval, majd tetejére sonkát, gombát és sajtot szórunk...
Allergének: 1. 7. 6.
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
3db Palacsinta kakaós töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
3db Palacsinta mogyorókrémes töltelékkel, amilyen egyszerű, olyan finom...
Allergének: 1,3,5,7,8,12
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12