Gazdag pizzánk nevében is benne van, hogy bőséges feltétekkel készül: bolognai ragu, Pick szalámi, kolbász, bacon, sonka, gomba és sajt...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 6.
Tejfölös alapra csirkesonka, paprikás szalámi, lilahagymas és csemege uborka kerül, végül mindezt sajttal megkoronázzuk!
Allergének: 1. 7. 10. 6.
A Feta pizza paradicsomos pizza alappal készül, sok sonkával, csemege pepperóni paprikával, feta sajttal és sajttal szórjuk meg bőségesen, mielőtt ropogósra sütnénk...
Ez a pizza étteremben való fogyasztásra nem rendelhető!
Allergének: 1. 7. 6.
A gesztenyepürénket friss tejszínhabbal és gesztenyével készítjük...
Allergének:7
ÚJ!!!
Ebből készül: kakaós piskóta, lágy meggy darabokkal teli krém, tejszínhabbal
Somlói galuskánkat saját készítésű, frissen sütött piskótából, főzött csokoládé krémből és friss tejszínből készítjük...
Allergének: 3,5,7,8,12
1 db kakaós, 1 db nutellás, 1 db lekváros palacsinta
Allergének: 1,3,5,7,8,12